Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hur du höjer din vibration och ökar din self love

Hur du höjer din vibration och ökar din self love

Artikeln är skriven av Jessica Berggren som driver instagramkontot practicewithjess. Vill du också skriva en artikel på vår plattform? Maila oss!

Vibration och frekvenser är något som påverkar oss utan att vi tänker på det. Allt är energi och när vi aktivt väljer att arbeta med den energin, vibrationen och frekvensen hjälper det oss i vår utveckling. Genom att höja vår vibration har vi också möjlighet att manifestera in våra högsta drömmar och leva i linje med vår sanna natur. Läs mer om hur energier påverkar oss här.

Tre tips på self love practices som höjer din vibration

Att skifta ditt fokus och höja sin vibration behöver inte vara komplicerat. Bara med hjälp av tankens kraft och din intuition kan du höja din frekvens! Här listar jag mina tre bästa practices på hur du kan höja din vibration och öka din self love.

1. Gör något för dig själv 

Att prioritera sig själv är en viktig nyckel för att höja vibrationen. Det är inte en egoistisk handling utan det handlar om att fylla på sig själv med ny energi. Det handlar om att upptäcka sin egna energi och flowa med den. När vi är fyllda med energi och återhämtning har vi också möjligheten att ge energi till andra! Vi kan inte ge från en halvfull kopp, det tar istället energi och sänker vibrationen.

Övning

Välj minst en sak per dag som du gör för dig själv. Det behöver inte vara något stort. Utan ett medvetet val där det är du som väljer vad du gör för dig själv. Det kan vara allt från att ta en varm kopp te till att lyssna på din absoluta favoritlåt!

2. Tacksamhet

Känslan av tacksamhet är en högfrekvent känsla och hjälper oss att höja vibrationerna. Tacksamhet hjälper oss även att stanna upp och bli medveten om det vi har i vårt liv just nu. Med hjälp av tacksamhet kan vi också öka vår self love. 

Övning

Skriv ner tre saker som du är tacksam över att du har gjort för dig själv, eller som du är tacksam över att du har i livet.

3. Affirmationer

Affirmationer är positivt laddade meningar som kan hjälpa till att öka vår självkänsla och self love. Genom att upprepa affirmationer dagligen boostar vi oss själva med en positiv känsla och vilket successivt kommer att omprogrammera negativa, självkritiska tankar, till positiva och kärleksfulla tankar!

Övning

Välj minst en affirmation och upprepa den affirmationen till dig själv flera gånger om dagen. Du kan välja att skriva ner den i din telefon så att du får en daglig påminnelse.

Bonustips! 

Skapa en spellista på Spotify där du samlar dina peppigaste låtar som gör dig glad. Om du nån dag känner dig nere, så kan du höja din vibe bara genom att spela upp din spellista!

Om Jessica Berggren

Jag driver kontot practicewithjess där jag tipsar om olika sätt till att höja din vibration. Jag delar journal prompts, practices och andra high vibe reminders som du kan ta del av för att höja din frekvens.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras