Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hur funkar attraktionslagen?

Hur funkar attraktionslagen?

Attraktionslagen (Law of Attraction) är en av universums viktigaste 'lagar'/principer. Med hjälp av attraktionslagen sägs det att du få precis det liv du önskar. Det är lätt att tro att det är en specifik metod som används när man jobbar med attraktionslagen, men faktum är att vi alla använder oss av den hela tiden. Det är oundvikligt. Vad som är viktigt att lära sig är hur man kan använda den till sin fördel.


Vad är attraktionslagen?

Låt oss gå igenom det grundläggande först. Vad är egentligen attraktionslagen? Attraktionslagen är som tidigare nämnt en av universums lagar, vilket innebär att det är oundvikligt och att precis vem som helst kan använda sig utav den. Faktum är att precis alla använder sig utav den, även om det inte är avsiktligen. Det är en princip som övergripande innebär att det du tänker på är det du får tillbaka, oavsett om det är positivt eller negativt. Att lära sig bemästra attraktionslagen är alltså ett mycket kraftfullt verktyg för att nå sina drömmar och mål. Vem som helst kan lära sig att använda attraktionslagen till sin fördel, och i den här artikeln får du reda på hur du kan göra det.


Hur fungerar attraktionslagen?

Allt består av energier (och då menar vi verkligen allt). Din kropp, din själ, dina känslor, dina kläder, träd, blommor, möbler… Och inte minst dina tankar. Alla energier har olika frekvenser, och vilken frekvens något har kan man ofta avgöra rent intuitivt. Vi kan dra parallellen till musik. När du lyssnar på en sorglig låt så skapar detta ofta en känsla av sorg inombords, du hamnar själv på samma frekvens som den här låten. När du däremot lyssnar på en peppig låt med glada toner så blir du förmodligen mer pepp själv. Det är för att du matchar med den frekvensen. Energier som är på samma frekvens attraherar alltså varandra, likt magneter. 

Tänk dig när du vaknar upp på morgonen. Du kanske redan när du vaknar av alarmet är supertrött och snoozar en halvtimme för länge, sedan spiller du frukost på din vita tröja och till råga på allt ser du bussen köra iväg precis när du når busshållplatsen. En rad negativa händelser efterföljer varandra och när du sjunker ner i soffan på kvällen tänker du ”vilken skitdag”. Det är för att du har attraherat in dessa händelser, eftersom du redan på morgonen vaknat på en låg frekvens.

Tänk dig tvärtom att du vaknar upp utvilad, kanske har du till och med fått sova tills du vaknar av dig själv. Solen skiner in genom fönstret, du har gott om tid på dig. Du kanske hinner meditera på morgonen och äta frukost i lugn och ro. Den kvällen somnar du förmodligen med ett leende på läpparna. Även detta sker för att du varit på en hög frekvens redan när du slog upp ögonen. Du har attraherat in positiva saker som består av samma energier som din egen frekvens. På det viset funkar även attraktionslagen. 

Det viktigaste när du jobbar med attraktionslagen är hur du känner dig inombords. Är du fylld av kärlek så är det precis det du kommer få tillbaka, är du fylld av rädsla så får du tillbaka rädsla. Något som kan vara bra att ha med sig är dock att en dålig tanke inte automatiskt attraherar det du tänker på. Det handlar om en kontinuitet av tankarna, och du behöver tänka mycket på något för att det ska attraheras in i ditt liv. Så var vaksam om du börjar tänka i negativa banor, för då är det viktigt att bryta tanken och istället rikta fokuset mot något du faktiskt vill attrahera. 


Hur använder jag attraktionslagen?

En vanlig misstolkning är att man bara behöver tänka väldigt mycket på det man vill ha, och då får man det. Det stämmer delvis, men inte helt. Istället för att övertyga ditt ego, så behöver du satsa på att övertyga ditt undermedvetna. ”Du blir vad du tänker” är ett vanligt uttryck som verkligen stämmer. Om du är genuint övertygad om att du är en person som är dålig på att köra bil, så kommer du att vara dålig på att köra bil. Men det betyder inte att det är sant. 

Därför är det viktigt att jobba på att bryta dessa negativa tankemönster du har om dig själv. Att sträva mot att alltid ha ett positivt mindset är en viktig grundsten för att i längden nå dina mål, och inte minst för att använda attraktionslagen till din fördel. Du kan alltid välja vad du tänker på, det handlar bara om att lära sig att notera när det negativa tankemönstret uppstår, och därefter avleda det. Helst genom att tänka på något du vill attrahera när du jobbar med law of attraction. 

Innan du börjar jobba aktivt med attraktionslagen så kan det vara bra att sätta sig ner och verkligen fundera ut vad det är du vill ha. Hur ser ditt drömliv ut? Vad vill du ha? Tänk dig att allt är möjligt, och håll inte tillbaka av rädsla för att det inte ska slå in. Skriv ner dina drömmar och skicka ut din önskan till universum. Fokusera verkligen på det du vill ha, och inte det du inte vill ha. Universum förstår inte ordet ”inte” och risken blir att du attraherar in fel saker. 

När du lagt din beställning så måste du tro på att det du önskat kommer till dig. Fortsätt att tro, även om dina önskningar dröjer. Allt har sin tid, och får du det inte genast så kan det bero på att du inte är redo ännu. Under det här steget är det viktigt att du fortsätter jobba med ditt positiva tänkande och gör jobbet själv. Hoppa på alla möjligheter som dyker upp som kan ta dig dit du vill. Jobba för dina mål. Se det som att attraktionslagen är ett väldigt kraftfullt verktyg som underlättar din väg till målet, men som även behöver kombineras med aktiva handlingar. En dag kommer du att få dina önskningar uppfyllda, och då är du där - redo att fira!


3 tips för hur du kan jobba med attraktionslagen

1. Visualiera

Ta några minuter per dag till att verkligen visualisera det du vill ha. Gå någonstans där du känner lugn och där du får vara ifred, och slut ögonen. Se dig själv när du är där du vill vara. Vilka kläder har du på dig? Hur är du som person? Vilka känslor har du i kroppen? Vilka är runt dig? Vilka dofter känner du? Visualisera det så detaljerat som möjligt, känn känslorna i kroppen som om du redan har det.

2. Skriv dagbok

Att skriva är nyttigt ur många aspekter, och inte minst när du lämnar din önskan till universum. Skriv ner det du vill ha, gärna i en form som om du redan har det. ”Jag är så tacksam för att jag …” eller ”jag är så stolt över mig själv som lyckades med …”. Detta eftersom att skriva något som i ”jag vill ha” eller ”jag önskar mig”-form påminner dig om att du inte har det, vilket kan ge en negativ klang. Addera gärna en känsla till din önskan. Det skulle t.ex. kunna se ut så här: ”Jag är så stolt över mig själv som lyckades få mitt drömjobb. Jag älskar att gå till jobbet varje dag och det fyller mina dagar med så mycket lycka”. En populär teknik är 3-6-9-metoden, vilket innebär att du skriver ner din önskan (i samma form som tidigare nämnt) tre gånger på morgonen, sex gånger mitt på dagen och nio gånger innan du går och lägger dig. Detta gör du sedan i 33 dagar.
 

3. Gör en visionboard 

Ta fram din kreativitet och skapa en visionboard med bilder och citat som påminner dig om vart du är på väg. Leta efter bilder som inspirerar dig och som symboliserar dina drömmar. Sätt upp din visionboard tydligt på en plats där du ofta är, t ex på väggen ovanför ditt skrivbord. På så sätt tvingas du att tänka på det du vill ha, vilket hjälper dig att utnyttja attraktionslagen på rätt sätt.

Lycka till med att attrahera in dina drömmar! 

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras