Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

City Retreat Göteborg

Kompani 415, 13-14 april 2024

Kom på två-dagars retreat i Göteborg

I mitten av april samlas vi för en helg med djupt healingarbete, connection med likasinnade och möjlighet att komma i kontakt med vårt mest autentiska jag. Detta är ett tillfälle att uppleva magin med våra längre weekend retreats i ett kortare format. Holy Craps retreats kan att vara enormt transformerande, då de guidar dig hem till hjärtat, platsen där du finner klarhet och självkärlek. Vi ser så mycket fram emot att möta dig där.

Detaljer

Datum: 13-14 april
Plats: Kompani 415, Marketenterivägen 3, Göteborg
Pris: 5500 kr
Inkluderar: Healingklasser, workshops, lunch och fika

Helgens upplevelse

Healingklasser

Du kommer att få uppleva en resa genom fem kraftfulla healingklasser under två dagar, noggrant kombinerade för att hjälpa dig att släppa stagnationer av energi, rädslor och programmeringar som hindrar dig från att leva i autenticitet, samtidigt som du boostar dig med ny livskraft och självförtroende. Skrolla ner för att få en överblick över de olika klasserna.

Kanaliserade workshops

Amanda och Mathilda guidar dig i workshops som hjälper dig att återknyta kontakten med ditt hjärta och ge klarhet i livet. De kommer att fokusera på teman som speglar gruppens utmaningar och de kollektiva utmaningar som finns närvarande.

Klarhet & ny energi

Njut av två hela dagar för att rensa ut och fylla på, och få kontakt med likasinnade nya vänner från communityt. Grupperna på våra retreater är alltid vackert orkestrerade för det högre syftet att läka och växa.

Platsen

Vår plats för helgen är vackra Kompani 415, en historisk byggnad från 1921 med stora fönster och högt i tak. Det ligger i Kviberg, 13 minuter från stan, är enkelt att ta sig kollektivt och erbjuder parkeringsmöjligheter.

Adress: Marketenterivägen 3. Göteborg.

Våra healingklasser

Somatic Energy Healing

Du guidas i en energipraktik som hjälper dig att läka fysisk smärta eller släppa stagnerad energi från tidigare upplevelser och trauman.

Breathwork

Upplev en frigörande klass som hjälper dig att släppa taget och fylla på med ny livskraft, med hjälp av ditt eget andetag och kraftfull musik.

KAP & Non Duality

KAP är en kraftfull energipraktik som aktiverar din kundalini (inneboende livskraft) och hjälper dig att programmera om ditt undermedvetna.

Sound Alchemy

Omkalibrering av energiflödet och balansering av nervsystemet med hjälp av frekvenser från kristallskålar.

Holy Crap City Retreat var för mig en otrolig upplevelse. Att under två dagar få utforska sitt inre samtidigt som man är hållen av Amanda, Mathilda och de andra deltagarna var så himla fint och något jag kommer bära med mig länge. Dagarna var intensiva och fullspäckade, varje session så genomtänkt och i harmonisk ordning. Vi fick verkligen skala av lager på lager genom de olika sessionerna och framförallt kvinnocirklarna som följde. Skratt, gråt, skrik och kärlek. Dofterna, musiken, maten och hela stämningen var magisk. Mathilda och Amanda är verkligen riktiga proffs! Så mycket visdom och så mycket värme. Det kändes som att hänga med sina bästisar och prata med sin terapeut på samma gång. Jag vill verkligen rekommendera detta för alla som känner sig kallade att utforska sitt inre och bli en del av något större.

Leila
Deltagare, Stockholm 2024

Frågor & svar

Kommer city retreatet att inkludera boende?

Nej, de inkluderar inte boende.

Kan jag vara med om jag är ny på healing och spirituellt arbete?

Absolut. Vi litar fullt på att gruppen blir perfekt orkestrerad och att alla får sina behov och önskemål tillgodosedda. Alla klasser kommer att innehålla ett intro så att du känner dig bekväm och trygg oavsett nivå.