Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Om Intuitive Healing

Amanda Miklin arbetar som Intuitive Healer och hennes healingmetod bygger på Reikins grunder, men hon använder sig av sin intuition och medialitet när hon ger healing och vägledning både fysiskt och på distans. Healingen anpassar sig efter varje individ och ger dig precis den healing du behöver här och nu, förutom det så ökar din energi, stress frigörs och spänningar släpper. Du fyller på med livsenergi som skapar balans och grundning i kropp och själ. Amanda får ofta till sig budskap och ger vägledning efter hennes sessioner.

Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Healing på distans

Att få healing på distans är lika kraftfullt som en fysisk behandling, fördelen är att du kan ligga hemma i din egen säng eller soffa samtidigt som du tar del av healingens positiva effekter. Du upplever djup avslappning och stressrelease och under healingen kan du uppleva värme, kyla eller pirrningar i kroppen och många är med om spirituella upplevelser. Eller så har du bara en avkopplande stund, varje upplevelse är unik.

Instruktioner distanshealing

Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Wow tack för healingen. Första gången för mig och vilken upplevelse. Både er varma härliga energi innan på liven som fick mig helt varm inombords och sedan healingen, kände mig så hållen och totalt avslappnad. Vad ska man göra med all energi och kärlek nu? Känner mig helt överväldigad!

Matilda L
Deltagare på holy craps distanshealing