Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning
Events och retreats

Events och retreats

Kommande

29 augusti - 1 september

Healingretreat Portugal

Sista helgen i augusti bjuder vi in till ett av våra favoritländer Portugal och vackra gården Terra Quinta, som ligger 30 minuter utanför Lissabon.

12-15 september

Healingretreat Österlen

Tredje året i rad är vi tillbaka på magiska Bäddar och Ängar med vårt healingretreat.

“Holy Crap City Retreat var för mig en otrolig upplevelse. Att under två dagar få utforska sitt inre samtidigt som man är hållen av Amanda, Mathilda och de andra deltagarna var så himla fint och något jag kommer bära med mig länge. Dagarna var intensiva och fullspäckade, varje session så genomtänkt och i harmonisk ordning. Vi fick verkligen skala av lager på lager genom de olika sessionerna och framförallt kvinnocirklarna som följde. Skratt, gråt, skrik och kärlek. Dofterna, musiken, maten och hela stämningen var magisk. Mathilda och Amanda är verkligen riktiga proffs! Så mycket visdom och så mycket värme. Det kändes som att hänga med sina bästisar och prata med sin terapeut på samma gång. Jag vill verkligen rekommendera detta för alla som känner sig kallade att utforska sitt inre och bli en del av något större.”

Leila
Deltagare, Stockholm 2024