This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $200 away from free shipping.
No more products available for purchase

Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Den 22 mars anordnar vi en härlig afterwork i Stockholm tillsammans med hudvårdsvarumärket Skinome, där vi kommer mingla, dra orakelkort från vår nya Oracle Deck, dricka kombucha och lära oss om färsk hudvård! Eventet är kostnadsfritt och platserna är begränsade. Anmälan sker genom att maila ditt namn till malin@skinome.se.

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Skinome = färsk hudvård

Skinome gör färsk hudvård som inte innehåller konserveringsmedel, parfym eller andra onödiga tillsatser. De fokuserar istället på att stötta hudens goda bakterier (hudens mikrobiom) för att stärka din hudhälsa. Deras produkter har en kortare hållbarhet och ska förvaras kylt – precis som färsk mat! 

Få en hudskan och individuell rådgivning

Skinomes grundare och hudexpert Johanna kommer att lära er mer om huden och visa hur den ser ut på djupet med hjälp av en hudskan-kamera. Flera deltagare kommer att få chansen att göra en hudskan under kvällen där Johanna kommer att kunna ge personliga råd baserat på resultatet av hudskannen. Under kvällen kommer alla att få chansen att prata med Skinomes hudexperter för individuell rådgivning.

Välkommen in i hudvårdslabbet!

Under kvällen kommer ni att få besöka Skinomes laboratorium där de utvecklar alla hudvårdsprodukter med deras kemistteam på fem personer. Deras kemister kommer att lära er grunderna om hur de tillverkar hudvård och berätta mer om olika ingredienser och varför de använder just dem. 

Mingla och dra orakelkort med oss

Under kvällen kommer vi ha mysigt mingel med nya vänner från communityt, Amanda och Mathilda är med och snackar spirri, vi drar kort från vår nya Oracle Deck och skålar i kombucha.