This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $200 away from free shipping.
No more products available for purchase

Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

HOLY CRAP STUDIO

Verktygen för att hitta hem i ditt autentiska jag och läka inifrån - i community med likasinnade

VERKTYGEN SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV

I Holy Crap Studio får du verktygen för att skapa ditt drömliv inifrån och ut. Ditt liv är en spegling av ditt inre och allt du längtar efter finns på andra sidan om dina rädslor och blockeringar. Genom transformativa kurser, meditationer och övningar får du möjlighet att lösa upp energin som står i vägen för dig och upptäcka friheten att leva sant från hjärtat. Och det bästa av allt: Du behöver inte göra resan ensam.

DETTA FÅR DU I STUDION

VÄCK DITT INRE LJUS MED VÅR TRANSFORMATIVA HEALINGRESA

Varje månad får du ta del av nya kurser, övningar och meditationer som tar dig på en inre läkningsresa.

KURSER INOM SJÄLVUTVECKLING

Få tillgång till livsförändrande kurser som ger dig möjlighet att upptäcka din autentiska kärna och läka inifrån och ut. Kurserna är upplagda som en healingresa och nya kurser lanseras löpande. Aktuella kurser: 6 nycklar till inre frihet, Ditt autentiska jag och Läk ditt inre barn.

HEALINGMEDITATIONER

Ett stort bibliotek av healingmeditationer inom olika kategorier som har som syfte att grunda, läka och hämta hem din energi. Varje månad lanseras två nya meditationer i studion.

EN HEALINGSESSION LIVE MED AMANDA OCH MATHILDA VARJE MÅNAD

Varje månad håller Amanda och Mathilda en live session online där du får ta emot healing, meditationer och föreläsningar inom månadens fokusämne.

PRIVAT COMMUNITY

Dela din självutvecklingsresa med communityt och ta del av challenges, pepp och support i en privat grupp med alla medlemmar.

HEALING

MEDITATIONER

COMMUNITY

INSPIRATION

HOLY CRAP STUDIOMEDLEM 249 KR/MÅNAD

+ Bibliotek av kurser inkl videos, meditationer och övningar

+ En healingsession live online med Amanda och Mathilda varje månad

+ Två nya healingmeditationer varje månad

+ Privat Whatsapp-grupp med alla deltagare med check-ins och utmaningar

+ Nya kurser löpande

+ Ingen bindningstid - avsluta när du vill

Möt Amanda och Mathilda

Visionen bakom Holy Crap Studio

Amanda Miklin och Mathilda Ritzén har spenderat de senaste 15 åren med att utforska livets olika lager och koda av vad som är nycklarna till inre frihet och lycka. Genom sina egna resor som har varit kantade av utmaningar och ångest har de lärt sig att livet är en komplett spegling av vårt inre och nyckeln till välmående är en inre läkningsresa. Du föds som ditt autentiska jag, men av olika anledningar har du blockerat delar av dig av rädsla för att du inte är tillräcklig. De här blockeringarna kan sedan ge dig en känsla av att du inte lever i sanning, skapa problem i dina relationer och stå i vägen från att manifestera det du längtar efter.

Läkningen handlar om att hitta hem till platsen inom dig som är hel och trygg och skapa flöde i systemet genom att acceptera och älska alla sidor av dig. Ofta ligger skydden i vårt undermedvetna och behöver kärleksfullt nystas upp genom djupgående arbete. Verktygen får du nu i Holy Crap Studio.

Det inre arbetet kommer att förändra ditt liv och i studion gör du resan tillsammans med de andra medlemmarna. Som medlem blir du en del av ett fantastiskt community av likasinnade som också tycker att livet är alldeles för värdefullt för att inte levas fullt ut. Välkommen att utforska tillsammans!