Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

10 karaktärsdrag för Diamantbarn (födda 2010-)

Diamantbarnen Holy Crap

Diamantbarnen sägs vara den fjärde vågen av 'den nya tidens barn', och kommer efter Indigo, kristall och regnbågsbarnen. Diamantbarnen sägs ha börjat födas på jorden från början av 2000-talet, men ska ha kommit i större vågor från och med 2010-talet. Dessa själar väljer att komma till jorden för att hjälpa frekvensen att höjas och för att få oss att nå existensen i 5D. Diamantbarnen har kommit med ett specifikt uppdrag för att ta hand om och assistera andra på deras resor, bland annat genom att få människor att vakna upp till sin egen sanning.

Till skillnad från de andra barnen av den nya tiden sägs inte diamantbarnen bära med sig någon tidigare karma, och många av dessa själar är även på jorden för första gången. Detta betyder att de bär med sig en hög och ljus frekvens, och dessa individer kan ofta skifta energin i ett helt rum enbart genom sin närvaro. En av de största gåvorna diamantbarnen för med sig är förmågan att få människor i sin omgivning att vakna upp och se igenom 'illusionen' av det vardagliga livet. Detta sägs vara på grund av att diamantbarnen håller DNA-koder som när de kommer i kontakt med andra fungerar som nycklar som låser upp nya aspekter av medvetandet. 

Om du är nyfiken på om du eller någon i din närhet är ett diamantbarn kommer här en lista med 10 karaktärsdrag som kan hjälpa dig att avgöra!


1: De är högkänsliga för energier. Eftersom diamantbarnen är sådana högfrekventa själar kan det vara svårt för dem att vara runt negativa människor eller på platser med många olika energier. De kan läsa av ett rum på en gång, och det kan ta ett par dagar för dem att återhämta sig då de lätt tar på sig andra människors energier.


2: De är otroligt empatiska. Empati är ett av de starkaste karaktärsdragen när det kommer till diamantbarnen, och är något som gör det möjligt för dem att känna vad en annan person går igenom, för att sedan kunna bidra med hjälp och stöd. De är osjälviska och lever utifrån hjärtat.


3: De behöver mycket egentid. Som diamantbarn kan man ha svårt att anpassa sig till den mer kompakta frekvensen här på jorden och kan därför tycka om att spendera mycket tid för sig själv. Diamantbarnen gör detta för att ta hand om och skydda sig energi, samtidigt som de också renar sitt fält när de får vara ostörda.


4: De besitter övernaturliga förmågor. Många gamla själar och empater besitter förmågor såsom telepati, men diamantbarnen har dessa förmågor i större utsträckning. De kan alltid känna av när någon tänker på dem, samt förutsäga framtida händelser. De vet alltid vad folk är påväg att säga till dem, och har även en förmåga som kallas telekinesi. Detta är förmågan att få saker att hända i den fysiska världen med hjälp av sina tankar.


5: De har speciella ögon. Som diamantbarn har man ofta väldigt tilldragande ögon som kan se in i djupet av ens själ. De kan vara stora eller mandelformade, och de har ett slags skimmer över sig som för med sig en känsla av gåtfullhet och mystik. 


6: De kan behöva en speciell diet. Eftersom diamantbarn är så högfrekventa kan deras system ha svårt att acceptera alla typer av föda här på jorden och de är vanligt att de har många allergier. De kan ha haft många typer av magbesvär och det kan ta ett tag innan de hittar en diet som fungerar för deras kroppar.


7: De har en otroligt stark vilja. Diamantbarn är väldigt intelligenta och besitter en stark inre drivkraft mot lycka och framgång. De vet att de har rätt i de flesta fall och kan ibland framstå som en aning arroganta på grund av detta. 


8: De tycks vara förföljda av tur. På något sätt verkar diamantbarnens högsta önskningar alltid slå in, och det är som att universum alltid är där och stöttar dem i deras framgång. De har en lätthet över sig, och en känsla av att livet är enkelt och är de är i flow med universums rytm. 


9: De kan ha annorlunda intressen. Som diamantbarn blir man ofta uttråkad av vardagliga konversationer och aktiviteter, man söker ofta någonting större och djupare, och kan därför utveckla vad som av andra kan tyckas vara lite annorlunda intressen. Dessa själar kan tyckas befinna sig lite utanför samhället och grupper på grund av deras ovilja att foga sig till specifika ramar.


10: De har starka personligheter. Diamantbarn vet från en tidig ålder vilka de är, och har ofta en mycket stark personlighet som skiner igenom vart de än går. Det är troligt att de har kommit ihåg sitt mission från tidigt i livet, och de känner en stark intuitiv koppling till sin själ och universum. 


Har du något diamantbarn i din närhet? Kommentera gärna!

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras