Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Fyra olika typer av medialitet

Fyra olika typer av medialitet

Medialitet kommer i många olika former, och i den här artikeln kommer vi bryta ner de fyra vanligaste typerna av medialitet som en människa kan ha. Att vara medial betyder i princip att kunna koppla in sig på andra frekvenser än de som människokroppen normalt sett fungerar på. Man kan se på det ungefär som att ratta in en ny radiokanal och de olika typerna av medialitet fungerar som verktyg för att kunna hitta just rätt frekvens. Är du mer nyfiken på vad som menas med frekvenser och hur det kopplas till mediumskap kan du spana in den här artikeln!

Alla människor har förmågan att vara mediala, och att förstå på vilket sätt medialiteten uttrycker sig för just en själv kan hjälpa oss till större förståelse om oss själva. De fyra olika typerna av medialitet kan ses som fyra olika vägar vår intuition använder sig av för att kommunicera med oss. Dessa fyra olika vägar kallas inom spirituella kretsar för “The Four Clairs”, och syftar till de fyra olika sätten medialitet ofta uttrycker sig på. Dessa är Clairaudience (att höra röster), Clairvoyance (att se bilder), Clairsentience (att känna) och Claircognizance (att veta). Läs igenom beskrivningen av varje “Clair” för att få reda på vilken av de fyra förmågorna som är starkast hos dig, samt för att veta hur du kan utveckla dem!


Clairaudience (höra)

Denna förmåga uttrycker sig genom att det verkar som någon pratar i ens huvud. Meddelanden kommer ofta genom korta ord eller meningar, såsom “ja” eller “nej”, eller “vänta en månad”. Det finns inget hotfullt i rösten, och den är aldrig känsloladdad, utan alltid rakt på sak och neutral. Det är så man kan skilja den från sina egna tankar och sitt ego, genom att göra det klart för sig om rösten är neutral och samlad, eller om den har en emotionell agenda. Ofta kan det även vara så att man bara hör ett ord från ingenstans, något som plötsligt poppar upp i ens huvud utan förvarning. Detta kan tyda på att man får meddelanden till sig via clairaudience.


Clairvoyance (se)

Clairvoyance uttrycker sig genom att man ser bilder och scener för sitt inre öga, som ofta uttrycker sig som metaforer. Till exempel kan man se en bild av hur någon klänger sig fast vid ett träd, och på så vis veta att den personen är rädd för att släppa taget om tryggheten och kasta sig ut i världen. Eller så kan man få en syn av att man jobbar på en ny plats vid tidpunkten för en väns födelsedagsfest, och därför veta att man kommer ha ett nytt jobb när denna vän fyller år. Ofta kan clairvoyanta meddelanden även komma till oss genom drömmar, så om du vill utveckla denna förmåga kan det vara bra att ha som vana att skriva ner dina drömmar i en dagbok.


Clairsentience (känna)

Denna förmåga är den vanligaste av de fyra typerna av medialitet och innebär att man kan känna andra människors känslor. Man kan utan problem läsa av hur någon mår, och är ofta väldigt känslig för energier i allmänna miljöer. Ett exempel på clairsentience är att man innan man träffar en person kan känna av deras humör. Man vet om de är trötta, exalterade, eller nervösa inför att ses, och sättet man vet detta på är ofta att genom att känslorna uttrycker sig i ens egen kropp. Från ingenstans kan man också börja känna sig nervös, eller bli jätteglad utan anledning. Detta är ofta ett tecken på att den clairsentienta förmågan kommer till uttryck. Det är även vanligt att man kan känna andra personers smärta, genom att till exempel plötsligt få ont i huvudet, och därför veta att den andra personen har huvudvärk. 


Claircognizance (veta)

Claircognizance betyder att bara veta någonting. Denna förmåga kan jämföras med att få plötsliga insikter, och att från en sekund till en annan ha full förståelse för någonting och se situationen klart och tydligt. Det är som att man laddar ner en stor fil med information om en händelse och sedan kan återberätta allting i detalj. Ofta kan informationen och de meddelanden man får tillgång till vara helt ologiska, och man kan inte förstå hur man vet det man vet. Om du någon gång har haft denna känsla kan du vara säker på att du har använt dig av claircognizance. När man får sådana 'nedladdningar' är det viktigt att inte börja ifrågasätta det med sin logiska hjärna. Svaren kommer förmodligen att uppenbara sig för dig om du vågar ha tillit.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras