Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Sex tips på hur du lär dig manifestera

Sex tips på hur du lär dig manifestera

Manifestation handlar till stor del om dina undermedvetna tankar om dig själv som styr vad du attraherar in i ditt liv. Men hur gör man då för att omprogrammera sina undermedvetna tankar och manifesta stora saker i livet? Här kommer 6 tips på hur du kan börja!


 • Skapa en vision board
  Samla bilder och olika citat som påminner dig om det du vill manifestera. Har du ett drömjobb? Leta efter inspirerande bilder och citat som påminner dig om det jobbet. Önskar du en partner? Samla bilder och citat som representerar hur du önskar att det förhållandet skulle vara. Skriv sedan ut dessa bilder, ta fram sax och lim och pussla ihop allt på ett papper. Sätt sedan upp detta papper på en plats du ofta ser. Kanske ovanför skrivbordet, på ytterdörren eller ovanför sängen. Du kan även göra en vision board digitalt och ha den som bakgrundsbild på datorn. Spendera gärna några minuter om dagen med att titta på din vision board. På detta sätt matar du in i ditt undermedvetna vad det är du vill ha.

 • Skapa en tydlig lista på vad du vill manifestera
  Ta en stund och känn in de känslor du kommer känna och hur du kommer må när du väl har det. Skriv ner detta på en lapp, och var så specifik som möjligt. Undvik att skriva ner saker du inte vill ha, eftersom universum inte förstår ordet inte. Skriv istället ner exakt vad du vill ha och hur du kommer känna när du har det. Läs igenom listan högt för dig själv, gärna varje dag.

 • Bli medveten om dina tankar kring de områden du vill förändra
 • Eftersom manifestering sker från vårt undermedvetna, är det viktigt att vi rensar bort sådant som sänker frekvensen på våra tankar. Identifiera eventuella negativa tankar och motstånd. Finns det en del av dig som känner sig oförtjänt av lycka och framgång? Varför tror du isåfall att du känner så? Skriv ner dina tankar eller meditera över vad som håller dig tillbaka. Att bli medveten är det första steget till att lösa upp blockeringar.


 • Umgås med människor som har/gör det du vill manifestera
  När du umgås med människor som har eller gör det du vill manifestera in i ditt liv expanderar du ditt medvetande. Att man blir som man umgås är ett klassiskt uttryck som verkligen stämmer. När du umgås med de som redan har din målbild kommer du hamna på samma frekvens som dem. Om du exempelvis har en dröm om att en dag starta företag, försök då omge dig med entreprenörer genom att lyssna på poddar, läsa böcker, lyssna på webbinars eller börja jobba på ett startup. Vårt undermedvetna måste se att något är möjligt för att förstå att vi också kan göra det.

 • Ta små, modiga steg mot din dröm
  Har du en stor dröm du vill manifestera så kan det kännas övermäktigt om du tänker på slutmålet när du inte ens börjat. I värsta fall leder det till att du tänker att det är omöjligt, vilket i sin tur gör att det blir omöjligt att manifestera in det. För kom ihåg - när du övertygar ditt undermedvetna, det är då magin sker. Börja därför med att ta ett litet steg i taget mot din dröm. Det är svårt att göra förändringar i livet om man inte är beredd på att ge upp lite trygghet. Genom att ta några modiga steg mot ditt mål stärker du din självkänsla och visar universum att du är redo.

 • Rikta ditt fokus
 • Fokusera bara på vad det är du vill attrahera in i ditt liv, inte på hur du ska attrahera in det. Om du släpper på kontrollen och låter universum lösa ‘hur’ manifestationen ska slå in, blir resultaten oftast ännu bättre än vad du kunnat tänka ut själv. Go with the flow och hoppa på alla chanser som dyker upp som kan leda dig till ditt mål så kommer du så småningom hamna där du vill. 


  Kom ihåg att lyssna på din magkänsla under hela processen. Vi får hela tiden vägledning till oss!

  Lämna en kommentar

  Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras