Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Böcker för dig som är i början på din spirituella resa

Böcker för dig som är i början på din spirituella resa

Böcker fyller en viktig funktion för personer som går igenom sina spirituella uppvaknanden världen över. Kanske är du i början på din spirituella resa och känner att du bara vill sluka information från alla håll och kanter? Just för er har vi skapat en lista med böcker som har varit fantastiska stöttepelare under våra egna uppvaknanden.

The Secret - Rhonda Byrne - Other book format (9781582701707) | Bokus

Hemligheten av Rhonda Byrne

Den här boken har du förmodligen hört talas om många gånger, då den är både välkänd och har filmatiserats flera gånger. Hemligheten, eller The Secret, är skriven av Rhonda Byrne och handlar om kraften som finns i positivt tänkande. Principen som beskrivs är att det du sänder ut får du även tillbaka. Det här är en bok som får oss att förstå att det är vi själva som bestämmer vad vi attraherar i livet, och att om du sänder ut positiv energi kommer du få positiva frekvenser tillbaka. Du är skapare av ditt liv och väljer vart du vill fokusera din energi och vad du kommer att manifestera in i ditt liv. Hemligheten kommer med stor sannolikhet att skifta din syn på livet. 

Förändrande, exalterande, motiverande.

Light Is the New Black - Campbell Rebecca - häftad (9781781805015) |  Adlibris Bokhandel

Light is the new black av Rebecca Campbell


Boken som hjälper dig att lyssna till din själs drömmar. Light is the new black är en lättläst bok för alla som känt att de har ett större uppdrag i världen, att de är en del av något större men inte riktigt vet den känslan kommer ifrån eller vad den innebär. Boken är skriven av Rebecca Campbell som berättar sin igenkännande historia om att ha ignorerat sin själs längtan för att passa in i samhället, till att göra en spirituell resa mot att följa sin inre sanning och upptäcka hur det lyser upp världen.

Inspirerande, ögonöppnande, igenkänning.

Livets sju andliga lagar : en praktisk vägledning i konsten att uppfylla  drömmar - Deepak Chopra - Ebok (9789176796221) | Bokus

Livets sju andliga lagar av Deepak Chopra

Deepak Chopra har tagit fram sju kraftfulla principer som hjälper dig att nå framgång, god hälsa och inre frid. Principerna har sin grund i den vediska filosofin och tar upp vikten av att vara lyhörd till naturens lagar, förstå sitt innersta väsen och njuta av livets alla ögonblick. I boken delar Chopra med sig av redskap som kan komma att förändra ditt liv på lång sikt. Livets sju andliga lagar beskrivs som ”en kär vän hela livet’’ - vilket vi tycker är en underbar beskrivning! 

Djup, läkande, omsorgsfull.

Ljusfolket by Benny Rosenqvist
Ljusfolket av Benny Rosenqvist

Benny Rosenqvist som är ett känt medium och återkommande gäst i Holy Crap Podcast, har bland annat skrivit boken Ljusfolket. De flesta människor lever i ständig rädsla för diverse händelser och upplevelser, och alldeles för ofta låter vi rädslan styra våra liv. I boken visar Benny att det inte finns något att vara rädd för och här får vi följa med på en resa som visar att livet inte tar slut när vi dör. Våra själar lever vidare och återföds för att växa som människor. Benny berättar om den livsplan som vi väljer innan vi föds, och vikten av att lyssna till sin intuition då det ofta är våra guider som kommunicerar med oss. Boken Ljusfolket bjuder på en spännande resa med änglar, andar, tvillingsjälar och mycket mer! 

Meningsfull, stärkande, fängslande.

 

The Universe Has Your Back

The universe has your back av Gabrielle Bernstein

New York Times bästsäljaren The Universe has your back handlar om att inse själens verkliga syfte - och att alltid välja kärleken över rädsla. Boken är skriven av Gabrielle Bernstein som berättar att målet med denna bok är att få så många människor som möjligt att vakna upp och inse att de har förmågan till att leva sitt liv utifrån kärlek, och äntligen känna trygghet, lycka och en tydlig väg. Boken innehåller mantran, böner, meditationer och mycket mer. 

Kärlek, tacksamhet, tillit.

 

Untamed - Glennon Doyle - inbunden (9781984801258) | Adlibris Bokhandel

Untamed av Glennon Doyle

Untamed, skriven av den kända författaren Glennon Doyle, handlar om att vara modig och självständig i en värld som kräver så mycket av oss som individer, och ofta förminskar vår inneboende kraft. Untamed är en häpnadsväckande och stärkande berättelse som hjälper kvinnor att växa och våga uttrycka sina autentiska jag. I boken får man följa Glennons egna resa mot att våga bryta samhällsnormen, skilja sig, gifta sig med en kvinna och säga hejdå till den duktiga, tysta flickan som tidigare ägt henne. Även detta är en av de främsta böckerna på New York Times bästsäljarlista och en bok alla blir stärkta av, oavsett bakgrund. 

Frigörande, stärkande, kärleksfull.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras