Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Fem sätt att använda kristaller

Kristaller - Crystals

Kristaller är helt underbara verktyg att använda sig av för att förhöja känslor, kalla in och manifestera saker i livet. För att verkligen kunna utnyttja kristaller till fullo är det bra att rena dem (infoga länk till “hur fungerar kristaller”) med vatten eller salvia när man fått hem de, och sedan programmera de med en intention. 

Kristaller har, precis som allt annat här på jorden, en egen frekvens och vibration. När denna frekvens interagerar med vårt energifält kan den hjälpa till att förhöja och manifestera saker i våra liv. Vissa kristaller vibrerar på kärlekens våglängd - t ex rosenkvarts - och kan därför vara bra att använda sig av om man känner sig i behov av en kärleksboost. Andra kristaller, som t ex svart obsidian, befinner sig på en beskyddande våglängd, och är därför bra att ha om man vill ha hjälp med att inte ge iväg för mycket av sin kraft och energi.

För att förstärka kristallernas redan existerande egenskaper brukar vi sätta en intention, och sedan blåsa in den i kristallen. Det kan vara tex ”Varje gång jag håller i denna rosenkvarts kommer jag bli påmind om hur mycket kärlek som finns i världen, och hur älskad jag är”. Nu kommer man automatiskt att skifta och höja sin frekvens till kärlekens våglängd varje gång man jobbar med rosekvartsen. 

Här kommer 5 sätt att använda kristaller som vi älskar:

1. Meditera med kristallen

Håll kristallen i handen och använd den som din fokuspunkt. Känn hur den känns i din hand, hur den är formad, vilka energier den ger dig. Detta är ett alternativ till att t ex fokusera på andningen eller på ett specifikt mantra. Dessutom får du samtidigt kristallens fantastiska energier som boostar din meditation och kanske resten av din dag.

2. Ha med kristaller i fickan eller väskan

Känn efter på morgonen vilka energier du behöver ha en boost av idag. Behöver du extra inspiration? Mod? Lugn? Kärlek? Välj en eller flera kristaller som boostar dig med det du behöver och stoppa ner i fickan eller i väskan som du bär med dig.

3. Lägg en kristall på en plats som behöver renas

Kristaller höjer energin där den ligger, därför kan det vara en god idé att t ex lägga kristaller i hallen som rensar bort energier du och andra tar med dig in. Eller varför inte lägga en vid skrivbordet på jobbet om du känner att du behöver ha ett rent space där? De är ju dessutom väldigt fina som dekoration.

4. Bär som smycke
Det finns massor av smycken prydda med kristaller. Det är både väldigt vackert, och ett väldigt smidigt sätt att alltid bära med dig en kristall. 

5. Gör ditt eget kristallvatten
Fyll ett glas med vatten och lägg sedan i en kristall. Låt detta stå över natten och drick nästföljande morgon. Detta kan ge dig en extra boost med kristallens energier inifrån och många tycker att vattnet känns väldigt renande. Viktigt att tänka på är dock att vissa kristaller inte tål vatten, så se till att kolla upp om just din kristall gör det innan du gör ditt kristallvatten. Om du vill använda en kristall som inte tål vatten kan du lägga kristallen intill glaset. Ett tips är att omringa glaset med olika kristaller och låta dem boosta vattnet med sina energier. 

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras