Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hitta ditt syfte med hjälp av Human Design

Hitta ditt syfte med hjälp av Human Design

Artikeln är skriven av Anna Lönnström som arbetar som Human Design guide och karriärcoach. Vill du skriva en artikel på vår plattform? Maila oss!

Syfte. Ett ord med stor mening, men ändå så diffust. De flesta människor frågar sig vad som är viktigt på riktigt och står vid vägskäl med frågor som - vad är mitt syfte? Vad är jag menad att göra i detta liv? Vad ska jag arbeta med, hur ska jag tillbringa mina dagar? Det är inte ovanligt att känna sig vilsen på vägen mot att hitta sitt syfte, men som tur är finns det hjälp på vägen!

Human Design är ett fantastiskt verktyg som kan ge många ledtrådar till ens syfte och gåvor. Ingen människa är den andra lik, vi kom alla hit för att sprida vårt unika ljus med vår egen kombination av egenskaper. Vi är menade att vara olika och bidra till världen på olika sätt.

Human Design har en förmåga att berätta det du redan vet om dig själv. Så kanske kommer du inte bli förvånad när du läser din chart. Förhoppningsvis kan Human Design ge dig den bekräftelsen du behöver för att våga ta steget till något nytt. Eller ta ett steg tillbaka till dig själv. Den du ville vara innan normer och yttre påverkan talade om för dig vad du "borde'' göra.

Det finns mycket att upptäcka genom Human Design, men några aspekter ger en särskilt bra inblick i just dig och ditt syfte.

Energityp – Grunden du står på

Det är viktigt att komma ihåg att alla energityper kan bli precis vad de vill. Det finns inga begränsningar. Eftersom varje persons chart är unikt finns det flera lager att titta på, din energityp är bara grunden. Men det är en bra början.

- Manifestors är här för att starta något nytt. Så vad dras du till att starta? Vad vill du initiera?

- Manifesting Generators har ofta flera olika talanger och är bra på att göra saker snabbt och på sitt sätt. Vilka olika saker vill du satsa på? Du behöver inte välja bara en.

- Projectors, ledarna med en förmåga att se andra på djupet. På vilket sätt vill du guida och leda andra? Vill du bli psykolog, fotbollstränare, eller kanske politiker?

- Generators, magiska energiknippen som sprider så mycket ljus. Men bara om de jobbar med något de brinner för. Så vad älskar du att göra? Vad säger magkänslan?

- Reflectors är unika med en förmåga att spegla omvärlden och utvärdera vad som fungerar och inte. Eftersom du påverkas av din miljö och dem du omger dig med så förändras din identitet hela tiden. Vad känns rätt för dig just nu?

Profil – Din personlighet och rollen du spelar i detta liv

Det finns sex olika profil-linjer inom Human Design och din profil är en kombination av två av dessa linjer, till exempel 5/1. Den första siffran i din profil kallas den medvetna delen, ett drag du känner igen och identifierar dig med. Den andra siffran kallas den omedvetna delen och är sådant som andra ser hos dig. Båda delar är lika viktiga. Titta på just din kombination och vilka siffror som utgör den. Vad säger dessa linjer om dig?

 
1. The Investigator. Vad intresserar du dig av på djupet, vad vill du lära dig allt om?
 
2. The Hermit. Vad faller sig naturligt för dig? Vilka är dina talanger? Vad ser andra hos dig?
 
3. The Martyr. Du testar saker som andra inte vågar. Vad vill du utforska oavsett om du lyckas eller misslyckas?

4. The Opportunist. Du är fantastisk på att nätverka. På vilket sätt vill du samla och förena andra?
 
5. The Heretic. Vilka problem ser du praktiska lösningar på? Hur kan du hjälpa andra att lösa dessa problem?
 

6. The Role Model. Du har en förmåga att se saker objektivt och erbjuda nya perspektiv. Vad vill du lära ut?

Channels – Dina styrkor där du lyser som klarast

Dina channels är dina styrkor. Det är en stark och konsekvent energi som du alltid har tillgång till. Alla channels delas dessutom in i tre olika nätverk: individuell, kommunal eller kollektiv styrka.

Titta på dina channels, vilka styrkor har du? Vilken typ av energi och vilket nätverk tillhör de? Har du till exempel många individuella styrkor är du menad att vara stark i dig själv, gå din egen väg och på så vis inspirera andra att våga göra detsamma.

Ett exempel är 1-8 Channel of Inspiration. Denna channel handlar om kreativt ledarskap, att vara en förebild och våga uttrycka just din kreativitet på ditt sätt, oavsett om det är genom konst, hur du klär dig eller ditt sätt att arbeta. Eftersom det är en individuell styrka inspirerar du andra att våga uttrycka sin kreativitet på sitt sätt.

Sun Gates – Ditt stora livstema

Det finns 64 olika gates inom Human Design. De är själva byggstenarna för hela ens chart och representerar dina egenskaper. Dina aktiverade gates avslöjar vem du är på djupet.

Dina Sun Gates utgör ca 70% av ditt livstema, så kolla upp i vilka gates solen står i din chart för att få en stor ledtråd till vem du är. På båda sidor i din chart finns röda respektive svarta boxar med olika symboler. Solen är i den översta boxen på vardera sida.

Har du exempelvis solen i gate 11 (Gate of Ideas) så är en viktig del av ditt syfte att komma med massor av idéer som kan hjälpa omvärlden att lösa stora frågor.

Nu har du fyra olika delar av dig själv att kika på. Vad säger dessa delar om dig och din person? När du kombinerar dem, vad får du för svar? Vad känner du dig kallad till att göra? Och framför allt, vilka steg kan du ta för att komma närmre dit du vill? Närmre ditt syfte.

Om Anna Lönnström
I mitt arbete som Human Design Guide och karriärcoach hjälper jag människor att hitta sitt syfte. Jag erbjuder readings och coachningsprogram med inriktning på karriär och personlig utveckling. Du hittar mig på instagram som @carrysdotter. 
www.carrysdotter.com

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras