Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hur du höjer din frekvens via naturen

Hur du höjer din frekvens via naturen

Naturen har varit en sätt för människan att komma i kontakt med sig själv och läka sedan urminnes tider. Moder Jord bidrar med allt från vatten och örter till energi och livskraft via elementen. Hon är en levande varelse som sänder ut en väldigt lugn och trygg energi, och som vibrerar på en otroligt hög och kärleksfull frekvens. Vi människor kan koppla in till Jordens energi när vi vill för att höja vår egen frekvens och återkoppla till glädjen och kärleken inom oss. 


För att höja din frekvens med naturens hjälp kommer här tre tips!

  1. Var öppen för att ta in alla intryck. Ofta är det lätt att gå med musik eller annat i hörlurarna när vi tar promenader, men försök istället att bara gå och observera allt som om du ser det för första gången. Lägg märke till hur många olika fågelkvitter du hör, hur vågorna låter när du träffar land, hur vinden susar i träden. Genom att verkligen titta på naturen blir vi transporterade till nuet, och kan connecta med naturen på ett annat sätt. När vi är närvarande kan vi ta emot naturens energi och låta oss själva fyllas upp av den.

  2. Spendera tid med ditt element. Varje stjärntecken styrs av ett av naturens element - vatten, luft, eld eller jord. Att spendera tid nära sitt mest dominanta element kan göra oss lugna och balansera oss, samt höja vår frekvens. Därför kan det vara gynnsamt att befinna sig nära vattnet om man är exempelvis skorpion. Lejon mår bra av att vara mycket ute i solen, medan Oxen behöver spendera tid i skogen. Om man har mycket luft i sitt horoskop kan man må bra av att gå till en plats som gärna är belägen högre upp, där det finns mycket rymd och möjlighet att andas. Man kan även höja sin frekvens genom att fylla på av det element man har minst av i sitt horoskop. Om man exempelvis domineras av eld och luft, kan det vara fördelaktigt att ta en promenad i skogen för att grunda sig och fylla på av elementet jord.

  3. Ta på naturen. För att verkligen ta del av jordens frekvens är det jättebra att fysiskt ta på den. Genom att simma i havet, hålla en blomma i handen, eller sitta barbent på en klippa, förstärks kopplingen mellan en själv och Moder Jord, och gör det möjligt för oss att höja vår frekvens ytterligare. Vi har nog alla känt hur renande det kan kännas efter att ha badat i havet, eller hur lugna vi känner oss efter en stund i skogen. Det är för att vi i dessa stunder har absorberat en del av jordens energi, som har hjälpt oss att komma tillbaka i balans och glädje. Så nästa gång du befinner dig utomhus - stanna och lukta på en blomma, lägg händerna mot ett träd eller känn på vattnet om du har möjlighet. Det kommer hjälpa dig att fylla på med energi och höja din frekvens ännu mer!

Är du nyfiken på att lära dig mer om naturens krafter? Spana då in den här artikeln om skogens helande förmågor.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras