Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hur funkar manifestation?

Hur man lär sig manifestera det man vill ha

Manifestering är det vi använder för att attrahera in det vi önskar till vårt liv. Det handlar om att programmera sitt undermedvetna till den grad att den är övertygad om att det vi vill ha är vad vi kommer få. Detta kan vara svårt eftersom det i många fall kräver mycket arbete, speciellt då vårt undermedvetna präglas av saker från tidigare i livet som inte haft en positiv påverkan på oss. Det är vanligt att tro att manifestering handlar om att tänka positiva tankar, men eftersom vi manifesterar med vårt undermedvetna så räcker det ofta inte. Ofta krävs en omprogrammering av djupt invanda tankemönster i vårt undermedvetna. 


Två olika medvetanden 

Man brukar prata om att det finns två olika medvetanden - det medvetna och det undermedvetna. För att vi ska förstå hur man manifesterar ska vi först gå igenom de två olika begreppen.


Vårt medvetna

I det medvetna finns de intryck, tankar och sinnen som vi är medvetna om just nu. I det medvetna finns bland annat vårt ego som ständigt matar oss med information från yttre världen. Det är en väldigt liten del av vår hjärna som utgörs av det medvetna, och även om det är viktigt att verkligen försöka vara uppmärksam på sina tankar här och nu, så är det inte i den här delen magin händer när vi pratar om manifestering. Viktigt att notera är dock att vara uppmärksam på vad man tänker, eftersom egot har för vana att ge oss falska sanningar om oss själva som på sikt kan påverka det undermedvetna negativt. 


Vårt undermedvetna

Det medvetna brukar omfattas av ungefär 5% av hjärnans kapacitet, de övriga 95% är alltså vårt undermedvetna. Det sätter lite perspektiv på hur kraftfullt vårt undermedvetna faktiskt är. Här lagras allt du någonsin varit med om (till största del från barndomen). Alla minnen, känslor, situationer finns här - även om ditt medvetna inte minns dem. Dessa ting sätter spår för hur du agerar idag i olika situationer. Till skillnad från det medvetna, som visar sig som en röst i vårt huvud, så har det undermedvetna inget verbalt språk. Det kommunicerar istället genom drömmar, känslor och hur du agerar i olika situationer. Ofta kanske du tror att du agerar utefter ditt medvetna, men faktum är att det undermedvetna reagerar blixtsnabbt och säger åt ditt medvetna hur du ska agera. 

Som tidigare nämnt så är det till största del barndomen som programmerar det undermedvetna. Har du alltså haft en bra barndom där du inte varit med om några specifika trauman eller negativa upplevelser så har du förmodligen ett gott undermedvetet som jobbar till din fördel. Har du däremot gått igenom tuffa saker och varit med om trauman kanske du behöver lägga stor kraft på att programmera om ditt undermedvetna. Det är viktigt att komma ihåg att ett trauma inte behöver vara något enormt som satt djupa spår, utan det kan handla om att en person i din närhet (behöver inte vara familjemedlem) gjort något någon gång som satte djupa spår i dig, fastän du inte minns det idag. Så du kanske tänker att du haft en bra uppväxt men ändå känner att du behöver jobba på ditt undermedvetna, men det är alltså för att det kan ha hänt saker som är “små” men som du upplevt som jobbigt i stunden. Det kan även vara saker som inte hände. Dvs att du t ex inte fick tillräckligt med kärlek, ömhet eller omtanke. Det fina är att vem som helst programmera om sitt undermedvetna, och det är den viktigaste komponenten när vi pratar om manifestering. När du väl lyckas intala ditt undermedvetna om något, så kommer det att göra allt i sin makt för att det ska bli så. För då är det din sanning.


Hur programmerar man om sitt undermedvetna?

För att verkligen manifestera de stora sakerna i livet krävs det att vi går djupare och tittar på programmerade övertygelser som vi tagit på oss under våra liv. Det är nämligen det undermedvetna som styr vad du attraherar in i ditt liv, och allt du attraherar är på den frekvens som ditt självvärde befinner sig på. Genom att synliggöra gamla, begränsande mönster vi har fått genom till exempel föräldrar, samhället, trauman osv, kan vi också påbörja arbetet med att lösa upp dem. 

Det kan kännas svårt att hitta de faktorer som präglat ens undermedvetna, speciellt om de hände när du var väldigt liten och inte har ett tydligt minne utav det, och det går såklart inte att få något som hänt ogjort eller bortglömt. Ett bra första steg kan vara att försöka bli medveten om dina beteenden, tankar och känslor. Varför tror du att du agerar som du gör i vissa sammanhang? Varför tror du att du tar illa upp när någon gör si eller så? Notera, utvärdera och förändra. 

Det undermedvetna kommunicerar som sagt inte med ord, vilket kan göra det svårt att veta vad som faktiskt finns där. Det kommunicerar via drömmar, känslor och dina beteenden. Därför är det dessa saker du ska vara uppmärksam på för att komma in till ditt eget undermedvetna. Meditation är exempelvis en mycket bra metod för att nå ditt undermedvetna. Då dämpar du aktivt ditt medvetna jag och når in till ditt undermedvetna. Ofta kommunicerar det med dig under meditationen genom känslor och inre bilder. Var uppmärksam på vad som kommer till dig och lägg ingen värdering i det. En annan metod kan vara att skriva drömdagbok. Lägg ett skrivblock med en penna bredvid skrivbordet och skriv ner dina drömmar direkt när du vaknar (viktigt att du gör det så snabbt som möjligt, eftersom drömmar bleknar snabbt). 

Det finns alltså flera sätt att nå sitt undermedvetna, och när vi gör det kan vi påbörja omprogrammeringen. Lägg ditt medvetna åt sidan och lyssna inåt. Det är genom denna process som vi kan programmera ett nytt, högre självvärde som tillåter oss att designa vårt liv på nytt. När du börjat lösa upp gamla mönster och knutar i ditt liv kommer ditt självvärde att utvecklas, din frekvens kommer öka, och eftersom det du attraherar är baserat på din undermedvetna uppfattning om dig själv, kommer du att skaffa dig en helt ny vision om vad du förtjänar och attrahera in möjligheter som du tidigare inte trott var möjliga (spoiler: det är då livet blir magiskt på riktigt).

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras