Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Manifestera mera - 8 steg som kan förändra ditt liv

Manifestation - manifestera

Alla har någon gång drömt om hur det vore att träffa sin soulmate, att vinna på triss, resa till jordens alla hörn eller kanske något så enkelt som att kunna ha skogen som granne. Vad du än drömmer om är det inte “random”. Din själ vet vad den längtar efter och vad den är värd. Vad skulle du säga om du blev erbjuden ett tillvägagångssätt att kalla in din själs önskan med åtta enkla steg? Innan du får tillgång till en effektiv manifestations-metod vill jag ge dig bakgrunden till hur manifestationer fungerar.

Attraktionslagen och vibrationer

I kvantfysiken har man kunnat bevisa att lika vibration dras till vartannat - Lika attraherar lika med andra ord. Saker, människor och situationer som vibrerar på samma våglängd kommer alltså attraheras till varandra. Attraktionslagen, som är en universell lag, beskriver just att lika attraherar lika. Man pratar därför om attraktionslagen när det kommer till att manifestera.

Det pågår en debatt om Einstein sa “Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics”. Oavsett citatets upphovsman eller kvinna är det precis såhär det fungerar att manifestera. 

Hur skapar man lika vibration av det man vill manifestera? 

Ekvationen är enkel -  Tankar leder till känslor, som är en attraktionskraft, vilket resulterar i att man attraherar in essensen av den vibrationen i 3D-världen.

Allt börjar klyschigt nog med att lyssna inåt och bli medveten om dina tankar. Men vad är en tanke? För att fatta det kort är det en kemisk reaktion mellan nervcellerna som uppstår när du registrerar din omgivning via dina fem sinnen - smak, hörsel, syn, lukt och känsel. 

Du tänker flera tusentals medvetna och undermedvetna tankar dagligen. Skulle man fördela tankarna procentuellt skulle fördelningen vara runt fem procent medvetna och 95 procent undermedvetna tankar. Ytterligare en viktig faktor att veta är att du manifesterar hela tiden, varje dag, men oftast via dina programmeringar i ditt undermedvetna. Det är därför otroligt viktigt att du väljer att använda dina medvetna tankar att manifestera och skapa det liv du alltid drömt om.

Förutom dina tankar innehåller även ekvationen en viktig beståndsdel - Känslor. Dina tankar skapar nämligen känslor och känslorna är en attraktionskraft. Tankar som ger upphov till negativa känslor är det vi kallar “low vibe” och tankar som ger upphov till positiva känslor är det vi kallar för “high vibe”.

Attraktionslagen kommer således ge dig essensen av det känslor du sänder ut. Det resulterar i att människor, saker och situationer attraheras in i din verklighet som matchar din vibration.

Notera att tankarna du har är neutrala, men det du associerar med dem är det som skapar en känsla. Därför kan exempelvis pengar skapa en positiv känsla för någon men en negativ känsla för en annan. 

8 steg som kan förändra ditt liv

Stegen som presenteras nedan är en övning där du använder din fantasi. Dina fem sinnen är det du ser utanför dig medan din fantasi är det du kan skapa inom dig. Din själ har levt många liv och vet vad den längtar efter. Din fantasi är därför ditt starkaste verktyg att få tillgång till det som kommer göra att din själ får dansa igen.

1. Precis när du vaknar och/eller precis innan du ska sova, när dina hjärnvågor enklare kan pendla mellan alfa- till theta-stadiet och du är som mest påverkbar att programmera om ditt undermedvetna, ska du sätt dig upp i sängen. (Ligger du ned kommer du troligtvis somna.

2. Blunda och ta tre långsamma och djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen. Känn hur kroppen blir tyngre för varje andetag.

3. Fokusera på ditt hjärta, precis som du kan skifta fokus från att “märka av” din hand kan du fokusera på området av ditt hjärta. Ta några fler djupa andetag och känn in hur det känns. Om du upplever en tyngd, andas du genom den tills den lättar.

4. När du är redo ska du börja fantisera att du vaknar upp i din önskade verklighet. Hur känns sängen du ligger i? Hur ser ditt sovrum ut? Värmer solens strålar mot din hud? Ta in allt det vackra du skapar i din fantasi.

5. Föreställ dig nu att du ställer dig upp och går mot närmsta spegel. Personen du ser är du, men den bästa versionen av dig. Nå, hur ser du ut? Vad har du på dig? Hur känns din kropp? Vad är annorlunda med dig jämfört med nu?

6. Fortsätt använda din fantasi och sätt ihop vad du gör en vanlig dag. Ta din tid. Hur spenderar du din morgon, dag, kväll? Vad äter du för något? Vilka personer är med dig? Vad är det för känslor du känner under dagen? Observera att ju fler gånger du gör övningen desto fler detaljer kommer du skapa. Detaljerna ger i sin tur en starkare koppling till en eller flera känslor. Kom-ihåg det är från dina känslor som du skapar en attraktionskraft.

7. Medan du blundar sätter du intentionen att du kommer leva som din bästa version varje dag. Din intention kommer inte bara möjliggöra att du plockar denna möjlighet från kvantfältet till din 3D-verklighet, utan din intention kommer även skapa momentum. Det kan exempelvis visa sig i att relationer avslutas och saker går sönder för att göra plats, rent energimässigt, för det nya du vill kalla in.

8. När du är redo kan du öppna dina ögon, kliva upp ur sängen och starta din dag precis som din bästa version. 

Denna visualisations-övning är ett kraftfullt verktyg som möjliggör användandet av fantasin. 

Avslutningsvis kommer utan tvekan ett citat av Einstein “Fantasi är allting. Det är en försmak av livet som kommer. Fantasi är viktigare än kunskap.

Artikeln är skriven av Sara Fjordland. Vill du också skriva en artikel till vår plattform? Maila oss!

manifestera - manifestation - attract

"Mitt mission är att få människor att inse sin enorma potential som finns bortom den paradigm vi blivit programmerade med. Spiritualitet för mig handlar om att medvetet kunna programmera om trosuppfattningar, antaganden, beteenden, vanor och förväntningar man har på sig själv, andra människor och omvärlden för att komma i kontakt med sitt sanna jag. Det är via mitt arbete med manifestationer, mindset och det undermedvetna som jag får uttrycka min spiritualitet. " - Sara Fjordland

Saras Hemsida  där hon erbjuder workshops och andra tjänster. 

Instagram  & TikTok 

Ps. Vill du lära dig mer om manifestation? Lyssna på vårt avsnitt "Lär dig att manifestera ditt drömliv" tillsammans med Sara!

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras