Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Så skapar du resultat i ditt dejtingliv med hjälp av dina tankar

kärlek - love - dejting

Dina tankar skapar resultat. Beroende på vad du på riktigt tänker om ditt värde och vad som är möjligt för dig, kommer du att attrahera det som bekräftar dina tankar. 

Det är ett faktum att du i varje stund av ditt liv attraherar en viss typ av vänner, dejter, relationer, jobb, pengar och så vidare utifrån vad du har för tankar om dig själv och ditt liv. Tankar skapar nämligen vår verklighet. Detta på grund av att allt är energi som vibrerar på olika frekvenser. Det finns till och med forskning som visar att nya tankar förändrar våra gener. Vi blir förändrade, av att tänka nya tankar.

”How we think and feel determine our state of being. Most people just recreate the past over and over again. Your personality creates your personal reality. Nothing changes until you change.” Joe Dispenza

Det här blir särskilt tydligt när du dejtar och ger dig ut för att hitta kärlek. Tankar som: Jag kommer aldrig hitta min person, ingen vill ha mig, jag är inte tillräckligt snygg - kommer oundvikligen att attrahera personer som speglar din egen bild av ditt självvärde och kommer inte att vara rätt personer för dig.

De flesta av våra tankar känns sanna för att vi har tänkt dem under så lång tid och byggt upp så mycket bevis för dem. I själva verket är det få av våra tankar som konstaterar ren fakta och desto fler som uttrycker vår egen tolkning av sakernas tillstånd: Jag räcker inte till, kärlek gör ont, ingen vill committa till mig… Ofta är vi inte ens medvetna om att vi tänker de här tankarna, vi märker bara att vi inte attraherar det vi vill i relationsväg…

Tankarna vi tänker skapar känslor i vår kropp. När du börjar tänka nya tankar kommer du att uppleva nya känslor och nya vibrationer kommer därmed att gå genom din kropp. Att skapa en ny verklighet för dig själv börjar med att tänka nya tankar, just för att olika tankar ger upphov till olika känslor. Här kommer vi tillbaka till att allt är energi: för olika känslor vibrerar på olika frekvenser, och kommer därmed att attrahera andra situationer och personer in i ditt liv. 

Tro i förväg

Ett sätt att skapa sin nya verklighet är att börja tänka tankar som du vill tro på i förväg, alltså innan du har bevis för dem än. Tänk om du på riktigt kunde tro på att din person existerar, att du är perfekt precis som du är och att du har allt en partner vill ha och mer - då skulle du märka att du helt plötsligt och utan ansträngning skulle börja attrahera in helt nya personer i ditt liv.

På vilket sätt skulle du dejta annorlunda om du valde att tro på att din person finns och att du är värdig den relation du drömmer om? Du skulle inte längre tillåta eller nöja dig med att personen du dejtar hör av sig i sista sekund för att boka in en dejt med dig, att hen inte svarat på ditt sms på 3 dagar eller att hen svarar svävande på vad hen är ute efter.

Du behöver förbereda dig på den framtid du vill uppleva genom att börja tänka önskvärda tankar redan nu. När man börjar känna känslor i förväg byggs kroppen nämligen om och det är som att du lever från framtiden, för att du skickar signaler till kroppen om att du är trygg, älskad och värdig redan nu. 

Det är inget utanför dig själv som avgör om du kommer träffa din person, få ditt drömjobb eller vad du än drömmer om. Allt börjar med dina tankar. Och eftersom tankar är valbara kan du välja att tänka tankar som attraherar helt andra personer in i ditt liv.

Det fina med att dina tankar skapar dina resultat är att du har all makt i dina händer. Inget är förutbestämt utan definieras nu, utifrån vad du väljer att ge fokus till. På det sättet skapar du din egen verklighet.

Lika attraherar lika

Like attracts like - lika attraherar lika! Och innan du kan attrahera in din person behöver du älska skiten ur dig själv. För när du älskar skiten ur DIG, så är det ofrånkomligt att din person också kommer att göra det. Men du behöver göra jobbet först - i annat fall kommer du upptäcka att du fortsätter attrahera personer som inte kan älska dig på det sätt du vill. Så länge du inte har lärt dig älska den DU är med alla dina sår och brister, så kommer du fortsätta attrahera personer som helt enkelt speglar dig i det.

Du kan göra det här jobbet och få dina resultat. Vi vet för vi har gjort jobbet och fortsätter göra det varje dag. Och vi lovar, det fungerar! 

Artikeln är skriven av Emma Schaber & Caroline Verständig som arbetar som coacher inom dejting! Vill du också skriva en artikel till plattformen? Maila oss! 

Dejting - Så dejtar du

"I coachingen arbetar vi med att uppgradera dina tankar om dig själv - genom att bli medveten om vilka tankar du har idag, vad de skapar för känslor hos dig, hur du agerar efter dem och vad det skapar för resultat för dig. Detta för att sedan kunna attrahera in det du mest av allt drömmer om - DIN PERSON, den som är tillgiven, trygg, varm, som får dig att skratta och som vill dela sitt liv med dig.''
- Emma och Caroline

Emma och Caroline's instagram hittar du här!

Tips! Vill du gå djupare in i kärlek och dejting? Lyssna på detta avsnitt av podden som handlar om att träna på kärlek. 

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras