Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Sätta en intention i tre steg

Sätta en intention i tre steg

Allting som sker i universum börjar med en intention och en intention kan beskrivas som en riktad energi åt en önskan. Intention är den kreativa kraften som får oss att följa våra drömmar och som gör det möjligt för oss att skapa vår verkligen ur vår fantasi. 

En intention beskrivs av Deepak Chopra som “en riktad impuls av medvetandet som innehåller fröet till vad du önskar att skapa”. Med en intention kan vi alltså styra vårt medvetande mot att börja forma vår önskade verklighet, enbart genom att bestämma oss för att göra det. 

För att sätta en kraftfull intention som är i linje med din högsta väg finns det ett par saker du kan göra. Dessa steg kommer att hjälpa dig i att förverkliga dina intentioner på ett hjärtbaserat och snabbt vis!


Så här gör du:

  1. Sätt dig på en lugn plats, tänd ett ljus och ta fram papper och penna. Tips! Ha en intentionsbok som du alltid använder för detta - boken och intentionerna får extra stark energi och det är kul att kunna bläddra tillbaka och läsa allt du har manifesterat in i ditt liv.

  2. Skriv ner några olika kategorier, t ex hälsa, pengar, karriär, relationer. Ta ett djupt andetag och skriv sedan ner dina intentioner för varje kategori, direkt från hjärtat. Här är det viktigt att inte hålla tillbaka utan våga drömma stort och lägga eventuella rädslor åt sidan. Dina mål ska kännas lite läskiga samtidigt som de ska resonera med ditt hjärtas önskningar!

  3. När du har skrivit ner dina intentioner, läs upp de högt för dig själv och ta en stund efter varje punkt och känn in och visualisera den framtiden och de känslor dina intentioner får dig att känna (känslor är också energi!).

Utöver dessa tre steg är det även bra att tänka på att vara i ett lugnt och avslappnat tillstånd när du skriver dina intentioner, gärna efter meditation när dina tankar har stillats och du kan höra ditt hjärta bättre. Efter att du har skrivit ner intentionerna - släpp dem. Ett av de mest effektiva sätten att attrahera in någonting i ditt liv är genom att vara tydlig med vad du vill ha, och sedan lämna över det till universum. Lita på att det du önskar kommer komma till dig på precis rätt sätt, och oroa dig inte över detaljerna. Universum har sannolikt kommit på en mycket bättre plan än du någonsin kunde ha tänkt ut själv. Ett sista tips är att försöka sätta intentionerna utifrån ett tillfredsställt tillstånd, snarare än utifrån en känsla av saknad eller begär. Tacksamhet över vad du redan har kommer göra att du vibrerar på en högre nivå, och du sänder ut dina intentioner till universum fyllda av kärlek och glädje. 

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras