Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Vad är Saturnus återkomst?

Vad är Saturnus återkomst?

När du föds står alla planeter på ett visst sätt i zodiaken, vilket är det som avgör hur ditt horoskop ser ut. Saturnus är en av dessa planeter. Saturnus återkomst inträffar när planeten Saturnus har gått ett helt varv runt zodiaken sedan din födelse. Saturnus är en mycket långsam planet, och varvet runt zodiaken tar hela 29,5 jordår. Men hans långsamhet är inte att förringa, eftersom han återkommer med full kraft och skapar en för många mycket omvälvande och transformerande tid. Detta eftersom han vill hjälpa dig att nå din högsta väg i livet, och ibland kan behöva ta till drastiska åtgärder för att få dig att förstå vilken som är just din högsta väg. Saturnus återkomst sker 2-3 gånger under en livstid, alltså var trettionde år.


Varför inträffar Saturnus återkomst? 

Saturnus kommer för att hjälpa dig att hamna på rätt väg i livet, och börjar vanligtvis runt 27 års ålder för att pågå fram till 30 års ålder. Det brukar börja relativt försiktigt, där han ger dig små hintar om att saker och ting inte är som det ska vara. Du kanske har en magkänsla, en inre viskning som säger åt dig att något är fel på t.ex. jobbet eller i en relation. Under Saturnus återkomst är det extra viktigt att lyssna på dessa små hintar, för om du väljer att ignorera dem så kommer han att växla upp för att du verkligen ska förstå. Du kanske blir av med jobbet, blir lämnad av din partner eller förlorar en nära vän. Där och då kan det vara svårt att förstå att det som händer verkligen är för ditt högsta bästa, men lita på att det faktiskt är för din skull det händer. För att det finns något betydligt bättre på andra sidan. Något som matchar med ditt sanna jag. Och när du lever din sanning så mår du som allra bäst.


Hur mycket du påverkas av Saturnus återkomst beror helt på vilka livsval du gjort innan Saturnus tagit sitt varv i zodiaken. Även om det kan verka som om Saturnus bara kommer för att skaka om livet så handlar det inte primärt om det, utan det han gör är att vara en hjälpande hand. Han vill ditt högsta bästa, och det är viktigt att komma ihåg när allt känns tufft. Om du redan innan Saturnus återkomst varit en inkännande person som lyssnat till ditt högre jag och därmed gjort livsval som går i linje med din högsta väg så kommer du förmodligen snarare få en väldigt härlig tid under dessa tre år. Som den hjälpande planet han är kommer han belöna dig för dina livsval, och du kommer att få ännu mer flow och stöttning i det du gör. Då kanske du känner att allt går bättre än normalt, och som att du har någon som har din rygg. Han visar dig att du är på helt rätt bana, och belönar dig för det. Saturnus innebär alltså inte bara att du förlorar sådant som är fel för dig, utan även att det som är rätt för dig fördjupas. Du kanske förlorar ditt jobb, men kärleken till din partner blomstrar mer än någonsin. 

Det är alltså otroligt viktigt att ta till dig av alla möjligheter som Saturnus ger dig. Det är verkligen en tid att go with the flow, lyssna till din magkänsla och ta action. Gör du det så kommer du se tillbaka på dessa turbulenta år med enorm tacksamhet, eftersom du nu är på en plats där du kan leva ditt sanna jag. Om du väljer att ignorera Saturnus återkomst, eller åter igen gör fel val, så kommer han tillbaka när du är 60 och hjälper dig tillbaka till rätt väg igen. Och lever du ett långt liv återkommer han ännu en gång vid 90.


Hur kollar man upp Saturnus i sin astrology chart?

Antingen laddar du ner ditt horoskop på www.astro.com (du behöver ha datum och exakt tidpunkt för när du föddes) och letar efter symbolen för Saturnus  i kartan. Eller så går du den enkla vägen och skriver in dina uppgifter här, så räknar systemet ut vilka datum du är extra påverkad av saturnus. Dock är det fint att även titta i sin karta så du kan se mer detaljer kring hur din saturnus kommer påverka just dig, genom att se vilket hus saturnus faller i. 

Är du nyfiken på att lära dig mer om astro borde du spana in vår grundkurs i astrologi.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras