Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Tvillingsjälar, själsfränder och karmiska relationer

Tvillingssjälar, själsfränder och karmiska relationer

Vi har nomg alla någon gång kommit i kontakt med ordet 'själsfrände'. Kanske vet du två personer i din närhet som är varandras själsfrände, eller så är du i en relation med din egen själsfrände. Många gånger kopplar vi ordet själsfrände till romantik, men faktum är att en själsfrände kan vara mycket mer än så, och har du någon gång hört talas om tvillingsjälar eller karmiska relationer? Lär dig skillnaden mellan alla tre typer av relationer här!

Vad är en tvillingsjäl?

En tvillingsjäl sägs vara som en spegelbild av dig själv, din andra halva eller din tvilling. Någon som du är så oerhört lik personlighetsmässigt och som vet allt om dig på ett intuitivt plan utan att så mycket verbal kommunikation krävs. Vid första mötet med sin tvillingsjäl är igenkänningen total, och det kan kännas som man har känt personen i evigheter. Innan man träffas kan man drömma om personen eller känna av dennes energi. När man väl har kommit i kontakt med varandra känns det ofta som att man har gått och väntat så länge på att få ses, ungefär som när man har varit bortrest länge och äntligen får komma hem. Man kan ofta känna igen sin tvillingsjäls röst, leende, ögon eller andra fysiska drag, och mötet med ens tvillingsjäl kan komma som en blixt från klar himmel. 

En relation med sin tvillingsjäl är dock sällan en dans på rosor, eftersom tvillingen speglar upp sidor hos dig själv som du fortfarande måste jobba på. Tvillingsjälar är ofta väldigt raka och ärliga med varandra, vilket är gynnsamt för den personliga utvecklingen men något som också kan vara tufft om man inte är redo för sanningen. En tvillingsjälsrelation är en av de mest utvecklande och utmanande relationerna som finns, designade för att få personerna att växa. Inom en tvillingsjälsrelation ingår ofta kriser och separation, men detta är något som är menat för personernas högsta bästa. När man tagit sig igenom de prövningar en relation med sin tvillingsjäl innebär, finns det ingen kärlek som är större, djupare och mer självklar. 


Vad är en själsfrände?

Till skillnad från tvillingsjälar som så gott som alltid är kärlekspartners kan en själsfrände vara familjemedlemmar, vänner, kollegor eller liknande. En själsfrände är någon som kommer från samma själsfamilj som du, och som du har mött i liv efter liv. Vid första mötet med din själsfrände är också igenkänningen fullkomlig, och redan efter några timmar kan det kännas som att ni känt varandra för alltid. Ofta utvecklar sig relationen väldigt fort, och det kan kännas som att man för första gången blir tillåten att vara sitt innersta, sanna jag. Med din själsfrände går det inte att låtsas, personen förstår allt om dig utan att du behöver förklara, och den ser och älskar hela dig utan ursäkter. Det kan kännas som att man för första gången blottar hela sitt väsen, men det finns en trygghet i att veta att personen alltid kommer finnas där. Även i relationer med en själsfrände finns det en självklarhet och säkerhet, men det som skiljer denna typ av relation från den mellan tvillingsjälar är att själsfränder lär varandra villkorslös kärlek, medan den villkorslösa kärleken är vad som lägger grunden i en tvillingsjälsrelation. 


Vad är karmiska relationer?

Karmiska relationer är den allra vanligaste typen av relationer mellan människor, och de innebär att man har en karmisk läxa att lära sig i mötet med varandra. Karmiska relationer är ofta baserade på egot och det fysiska. Detta innebär att man exempelvis blir attraherad av ett utseende eller fastnar för andra saker på ytan. Man kan även ha karmiska relationer med familjemedlemmar eller vänner, de behöver inte enbart vara romantiska. Det är vanligt att motsättningar och maktkamper uppkommer i karmiska relationer, där man försöker ändra på den andra för att den ska passa in i ens föreställda bild av personen. Karmiska relationer kan upplevas som tuffa, men de är till för att upplösa karma och för att få oss att läka. Karmiska relationer är någonting som våra själar har valt precis som allting annat i våra liv, och genom dessa relationer utvecklas vi, läker och går mot de högsta uttrycken av oss själva.

Fakta hämtat från: minervas.se

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras