This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $200 away from free shipping.
No more products available for purchase

Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Healingretreat Österlen

Bäddar och Ängar, 12-19 september 2024

Vi är tillbaka på Österlen!

Den andra helgen i september bjuder vi in till ett magiskt och traditionsenligt retreat på Bäddar och Ängar på Österlen. På våra retreat upplever du djupa transformativa processer genom healingklasser, meditationer, delningar och ceremonier samtidigt som du får möjlighet att hämta hem. ny energi och träffa nya vänner för livet.

Detaljer

Datum: 12-15 september 2024

Plats: Bäddar och Ängar på Österlen

Pris: Enkelrum 12200 sek. Delat rum: 11700 sek (3 000 sek betalas vid anmälan)

Du får: Tre måltider + snacks/dag, boende, healingsessioner och aktiviteter

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Vad du kommer att uppleva

Healing, ceremonier och workshops

Du får ta del av Holy Craps transformativa healingklasser, ceremonier, meditationer och workshops. Skrolla ner för att läsa mer om de olika klasserna.

Mat från Foodgeekz

Vi är så glada att även detta år ha med oss våra favoritsystrar Evelina och Emmy från matkontot Foodgeekz. Deras mat är fullproppad med näring och lagad med 100% kärlek och passion! You're in for a treat!

Gemenskap med likasinnade

Få möjlighet att connecta med nya vänner och upplev magin av att öppet kunna diskutera djupa ämnen, dela sårbara stunder och ta emot healing tillsammans.

Agnes, deltagare österlen 2022

"Retreatet hade så mycket värme, kärlek, acceptans och harmoni. Jag är mållös. Det fick mig att inse ännu mer hur vi alla hänger ihop och att vi är hållna av universum som vill att vi skapar magi, på vårt eget sätt. Jag öppnade upp mitt hjärta mer än jag vågat hoppas, till er och till de andra deltagarna, men också till mig själv. Så vackert!"

Våra healingklasser

Somatic Energy Healing

Du guidas i en energipraktik som hjälper dig att läka fysisk smärta eller släppa stagnerad energi från tidigare upplevelser och trauman.

Breathwork

Upplev en frigörande klass som hjälper dig att släppa taget och fylla på med ny livskraft, med hjälp av ditt eget andetag och kraftfull musik.

KAP & Non Duality

KAP är en kraftfull energipraktik som aktiverar din kundalini (inneboende livskraft) och hjälper dig att programmera om ditt undermedvetna.

Sound Alchemy

Omkalibrering av energiflödet och balansering av nervsystemet med hjälp av frekvenser från kristallskålar.

Magiska Österlen

Bäddar och Ängar är beläget på landet omgivet av vackra promenadstråk över åkrar och skog och 25 minuter från gården ligger badstränderna Stenshuvud och Knäbäckshusen. Under våra dagar kommer det finnas tid att uppleva naturen genom promenad, häng i hängmattan och utflykter till havet.

Frågor och Svar

Hur tar jag mig utan bil till Bäddar & Ängar?

Hållplatsen utanför gården heter Lerskogsvägen och på Skånetrafiken kan du söka för att få upp olika alternativ. Antingen tar du tåg från Malmö till Tomelilla och byter till bussnr 4 till Lerskogsvägen. Eller buss/tåg till Ystad och byter till buss 4 till Lerskogsvägen. Vi kommer även sätta ihop alla deltagare i en Whatsapp-grupp innan retreatet så ni kan synka bilresor med varandra.

Kan jag vara med på retreteat om jag är helt ny inom det spirituella?

Absolut! Våra retreats kräver inga förkunskaper och vi kommer noga att förklara alla moment så att du ska känna dig trygg och hållen.

Bor jag i enkelrum eller delat rum?

Det finns möjlighet att boka både enkelrum eller delat rum. På gården finns tre enkelrum och du väljer rumstyp vid anmälan.

Vilka tider är det som gäller?

Vi börjar 14:00 på torsdagen och avslutar 13:00 på söndagen. Övriga tider får ni reda på när ni är på plats!