Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Fyra tips för att få in mer mindfulness i vardagen

självmedkänlsa

Den inre kompassen kan vara svår att lyssna till om man inte är van vid att ta tid för att höra själens behov. Att lyssna inåt och ta tid för att andas kan vara till stor hjälp för att komma i kontakt med sitt inre. För mig är detta relativt nytt, då jag tidigare inte tagit mitt inre välmående på allvar eller varit lyhörd till den inre kompassen.

Jag lär mig fortfarande nya sätt att komma i kontakt med mitt inre på ett djupare plan, och mitt verktyg har varit meditation. Genom att planera in meditation i vardagen, oavsett om det sker hemma eller på jobbet, får själen en chans till att säga sitt. En lugn stund kan hjälpa dig på många olika sätt, allt från att förbättra ditt mående till att lyssna på din inre röst och leva din sanning. 

Till att börja med kan du försöka hitta din egen metod för att finna en inre ro. Ett sätt att kunna koppla bort din omgivning och stå i din egen energi när vardagen kan vara turbulent. När du väl har gjort det så är du på god väg att bli mer och mer mottaglig för ditt inre och på det sättet kunna bemöta själens behov. Kom ihåg att låta meditationen och din personliga utveckling ta sin tid, allt sker inte på en gång. Tålamod och fokus är nycklarna till utvecklingen i meditationen. Därför är det av största vikt att ta det lugnt och inte stressa fram något. Om du känner att det är svårt att sitta still och fokusera på andningen, finns det så många andra sätt att meditera på! 

Här är fyra exempel på saker som kan hjälpa dig att komma ned i varv och landa i din kropp i vardagen. Kom ihåg att meditation kan ske på många olika sätt och att du mediterar på det sätt som passar dig och din kropp bäst! 

  1. Ta en promenad i skogen, lyssna till ljuden runt omkring dig.

  2. Sätt dig ner i ett tyst rum, ta tre djupa andetag.

  3. Sätt på avslappningsmusik, 10 min och lägg dig bara ned i sängen en stund.

  4. Prioritera dig själv och schemalägg din egentid. Det gör det enklare att få in meditation i vardagen. 

Genom att komma ned i varv och lyssna till kroppens signaler kan vi höra själen på ett nytt sätt. Meditation är ett magiskt verktyg för att komma i kontakt med den inre kompassen. Den som guidar oss genom livet och som leder oss mot våra högsta drömmar. Själen vet vad vi behöver, men det gäller att vi lyssnar till dess viskningar och prioriterar kontakten med vårt inre, som vi alla har tillgång till. 

Artikeln är skriven av Julia Cogne, medlem i Holy Crap Community. Vill du skriva en artikel på vår plattform? Maila oss!

meditation-mindfulness-självkärlek

"Jag heter Julia och är en tjej på 33 år som nyligen funnit balansen i meditation och vägen till min inre röst. Min inre röst har alltid knackat på dörren vid tillfällen som begär att jag väljer vägen och tar besluten som inte alltid är de lättaste. Under några tillfällen har jag undvikt den inre rösten och gjort ett annat val, men i slutändan så har ändå känslan inom mig haft rätt. Genom meditation lär jag mig att lyssna till den rösten mer och mer.'' - Julia Cogne
Julias Instagram

Tips! För att få in ännu mer mindfulness i vardagen kan du lyssna på denna non duality meditation med Navid Zargham!

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras