Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hypnos - läk dina sår och utforska tidigare liv

Hur funkar hypnos

Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd jämfört med ditt ”vakna” medvetandetillstånd, det du är i när du är aktiv under dagen. Det hypnotiska tillståndet, som även kallas trance, är du i helt naturligt flera gånger under dagen till exempel på väg in i och ut ur sömn. När du blir sittande och dagdrömmer, eller bara är, med blicken oseende blickande bort i fjärran då är ditt medvetandetillstånd förändrat till ett tranceliknande tillstånd. Att vara i trance, det vill säga, att vara i det hypnotiska tillståndet kännetecknas av djup avslappning och lugn samt en fördjupad inre orientering, fördjupad kontakt med ditt inre - med ditt undermedvetna.

Att vara i det hypnotiska tillståndet är vilsamt och återhämtande. Med hjälp av den fördjupade kontakten med det undermedvetna kan vi arbeta effektivt och kraftfullt med sådant som rör det undermedvetna, till exempel läka trauman, förändra ogynnsamma programmeringar samt utforska minnen från detta - och tidigare liv.

Läk dina inre sår 

Ditt undermedvetna styr dina reaktioner och beteenden baserat på det du upplevt samt baserat på dina minnen och de känslor som väcktes i dig. I ditt undermedvetna lagras alla minnen – en del finns tillgängliga för ditt medvetna jag, andra inte. Det är omöjligt att vara medveten om allt du varit med om och därför är helt vardagliga upplevelser som inte medfört någon större känslomässig respons oftast inte tillgängliga för dig som ett medvetet minne. Ditt undermedvetna kan även välja att ”dölja” minnen som väckt mycket starka och svåra känslor i dig på grund av att det undermedvetna försöker skydda dig. I det här sammanhanget är det viktigt att understryka att det kan vara minnen från barndomen som där och då i dig som litet barn skapade starka och svåra känslor. Det är inte säkert att du som vuxen skulle uppleva situationen på samma sätt. Likväl är det upplevelsen så som du uppfattade den som barn och de känslor det väckte i dig som än idag kan styra ditt beteende och reaktioner. Det är det vi kallar ogynnsamma programmeringar. Med den här förenklade förklaringen kan vi förstå våra känslor och upplevelser,  men det är dessvärre inte lika med att ”läka” eller göra sig av med de ogynnsamma programmeringarna.

I det hypnotiska tillståndet kan du på ett kontrollerat sätt med ditt vuxna medvetande återuppleva minnen från barndomen. Minnen från barndomen som påverkar dig som vuxen på ett ogynnsamt sätt. När du återupplever dina minnen läker de, och dina ”symtom” - de ogynnsamma och oönskade beteenden, reaktioner och begränsningar som dessa minnen orsakat - försvinner.

Detta görs i hypnoanalys, det vill säga psykoanalys i det hypnotiska tillståndet. Vanligtvis behövs 5-10 tillfällen som genomförs i en följd med 7-10 dagars mellanrum.

Hitta svar på dina frågor

I det hypnotiska tillståndet, när du har den djupa inre förankringen, kan du hitta hem till dig själv. Dina svar finns inte i den yttre världen, du har dem inom dig.

Utforska tidigare liv 

I det hypnotiska tillståndet har oändligt många av oss upplevt minnen från olika tidigare liv. Ingen kan säkert säga vad dessa minnen är, om de är minnen från tidigare liv eller om de är minnen som på något sätt framkallats av hjärnan och som presenteras som ett minne. Det finns många historier om människor som upplevt minnen från tidigare liv med detaljer som inte varit kända för personen tidigare och som visat sig stämma. Och visst kan det vara så att det är information som snappats upp via radio, tv eller på annat sätt som hen glömt bort men som finns sparat i det undermedvetna. Det finns även teorier om ett kollektivt omedvetet som vi alla har tillgång till.

Efter att själv ha upplevt minnen från tidigare liv och ha guidat andra till upplevelser av tidigare liv är jag helt övertygad om att vi lever många liv. Minnen från dessa tidigare liv finns lagrade i vårt undermedvetna och är i det hypnotiska tillståndet nästintill lika åtkomliga för oss som minnen från detta livet.

Att utforska minnen från tidigare liv kan hjälpa oss i vår andliga och spirituella utveckling. Det kan även hjälpa oss till djupare förståelse och förankring. 

Artikeln är skriven av Camilla Dahlström som arbetar med hypnosbehandlingar, coachning, meditation och yoga. Vill du också skriva en artikel på vår plattform? Maila oss!

så funkar hypnos
"Jag brinner för att hjälpa andra i deras personliga läkning och utveckling genom att erbjuda hypnosbehandlingar, samtal/coachning samt yoga och meditation. Jag driver företaget braveheart.work där vi arbetar med att se och läka våra sår, våga följa vår intuition och stå stadigt i vårt ljus. '' - Camilla Dahlström

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras