Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Marli Montán om att jobba med human design

Marli Montán om att jobba med human design

Vi vet att det är många som är nyfikna på hur det är att jobba med human design, inklusive vi! Därför ville vi ta tillfället i akt att intervjua en person som faktiskt gör det. Marli Montán kombinerar coachning med human design och vi ville veta mer om hur hon jobbar och hur hon ser på human design som verktyg. I den här artikeln kan du läsa om hur Marli kom in på human design, varför human design är viktigt i hennes dagliga arbete, hur en reading går till och mycket mer. Vill du lära dig mer om human design kan du läsa artiklarna “Om Human Design och de olika typerna” och “De inre auktoriteterna inom human design”. 

Hej Marli! Berätta lite om dig själv

Jag är Marli Montán, en kvinna som för snart ett år sedan förstod att hon fram tills nu skapat ett liv som var baserat på någon annans dröm. Trots en stark intuition och en känsla både av att jag var menad för något mer och att det fanns något som var större än mig som guidade mig så valde jag att trycka undan det och gå vägen som min hjärna tänkt fram. Idag lever jag min dröm, där jag kombinerar human design med coaching för att människor ska hitta tillbaka till sin inre styrka. Allt finns redan inom oss, ibland behöver vi bara lite guidning för att veta hur vi hittar tillbaka. Jag brinner för personlig utveckling, ledarskap och balans inom alla delar i livet. Mitt mission för den närmsta framtiden är att sprida human design som det självklara verktyget för självkännedom och att få människor att känna att dem har hittat hem. Både podd och fler kurser kommer framöver, så håll utkik! 

Hur fick du upp ögonen för human design?

För cirka fem år sedan kom jag i kontakt med human design för första gången. Men då gick jag in och tittade på min chart och tänkte bara att “vad är det här för krångligt system?”. Då kändes det mest rörigt. Men när jag drog igång mitt företag Mindbloom så var hela min grundidé att jag ville coacha kvinnor och i samma veva som jag började ta emot klienter så lyssnade jag på en podcast om human design. Jag kollade upp min chart innan så jag kunde hänga med under avsnittet och insåg att wow, det här är så coolt. Hur kan den veta allt det här om mig? Det var då jag fastnade för human design och bestämde mig för att jag bara måste ha med human design som en del i mitt företagande. 

Vilken energityp är du och hur har det hjälpt dig att lära dig om den?

Jag är projector, och när jag fick reda på det blev jag faktiskt väldigt förvånad. Jag har alltid kämpat hårt och bara kört på trots att det känts jobbigt. Men när jag fick reda på att jag var projector, som är en icke energityp, så kände jag att det landade så himla fint. Det var precis vad jag behövde höra då och det var verkligen divine timing när jag snubblade över human design. Jag hittade t ex så tydligt i min human design att jag ska vägleda människor i hur de kan må bäst och vad de kan göra för att älska sig själva, och det är exakt det jag gör nu. Human design har hjälpt mig att landa i det jag verkligen ska göra.

Varför är human design viktigt när du coachar andra?

Jag själv blev väldigt förvånad över att jag var projector. De flesta av oss strävar mot samma saker och man tänker att “det ska vara lite svårt” och man ska “ha lite motstånd”, annars är det inte rätt. Det gällde även mig själv innan jag lärde känna min egen human design. Det fick mig att inse hur obalanserade vi faktiskt är.

Hela mitt företagande handlar om att coacha kvinnor och hjälpa dem att leva sin dröm och jobba på sina begränsande tankar. För mig finns det inget bättre sätt än att coacha utifrån någons human design. Då kan man hjälpa personen att verkligen bli sig själv. Att bli den där personen som finns där inne men som man kanske gjort avkall på pga normer och föreställningar från samhället som gjort att man tystat sin egen röst för att leva ett liv som ser bra ut utåt. 

Human design kan verkligen hjälpa människor att hitta tillbaka till sin egen styrka. För mig är det viktigt att koppla human design tillsammans med coachningen för att få människor att förstå alla styrkor de har inom sig, som de säkert själva egentligen redan vet om men som de inte använder sig utav.

Hur går en reading till hos dig?

Allt jag gör i mitt företag sker online, så det första man gör är att man bokar in en timmes videosamtal med mig. Under samtalet går jag igenom din energityp, din livsstrategi, din authority, din profil, dina energicenter och dina aktiva gates. Våra gates är egentligen grunden till hela kartan och grunden till vilken energityp man är. Där man har en full kanal är där du har extra styrka. Allt i human design är styrkor men på de ställen du har en full kanal gör du saker helt utan ansträning.

Vi pratar även om not self-theme, dvs hur du är när du är i obalans med dig själv. Sedan berättar jag vad man har för incarnation cross, alltså vilket livssyfte man har. Därefter får man en PDF på 25-30 sidor efteråt så att man själv ska kunna gå tillbaka och förstå vad vi faktiskt pratat om under samtalen. Den kan du även ha att luta dig tillbaka på när som helst efteråt. Målet från min sida är att man ska försöka leva efter i sin human design och att man ska lära sig hur man ska applicera det i sin vardag.

Vad upplever du att det gör med människor när de lär sig om sin human design?

Jag är med om att personer sitter och gråter av lättnad under hela sin reading. Det finns personer som levt ett helt liv på ett sätt som inte är deras sanna jag och blir otroligt lättade över att äntligen ha fått en större förståelse för sig själva. Det är faktiskt många skeptiker som kommer till mig också, men i slutet av samtalet är de alltid blown away. 

Man har användning av human design inom så många olika områden och det är applicerbart på så många aspekter i livet. Både i relationer, i hemmet, med vänner och i arbetslivet. På en arbetsplats kan t ex man skapa ultimata team genom att arbeta med human design. Som förälder kan du lära dig hur du kan tillåta ditt barn att vara så fri som möjligt och inte försöka skala bort lager från barnet bara för att det “inte är som alla andra”. Det är helt enkelt ett fantastiskt system eftersom det är så konkret och applicerbart.

Och slutligen - hur kommer man i kontakt med dig?

Man kan mejla mig på hello@mindbloom.se eller boka en reading via mindbloom.bokadirekt.se. På Instagram heter jag @mindbloom.se.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras