Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Hur du skapar en vision board

Hur du skapar en vision board

Vi manifesterar hela tiden. Genom våra tankar, hur vi pratar, vilken typ av musik vi lyssnar på och vad vi omger oss med. Den energi vi sänder ut får vi tillbaka, och för att bli påmind om att sända ut energi som manifesterar våra drömmar är ett superknep att skapa en vision board. 

En vision board fungerar så här: 

Du skapar en plats i ditt rum, din lägenhet, eller i ditt hus där du ser din vision board dagligen, antingen fysiskt på papper, i mobilen eller som bakgrund på datorn. Huvudsaken är att den finns tillgänglig för dig att se ofta. När du ser din vision board kommer du att bli påmind om dina drömmar och du sänder automatiskt ut energin som krävs för att manifestera dem. Kanske har du en bild på en lägenhet med snedtak på din vision board? Varje gång du ser bilden kommer du att sända ut energin till universum om önskan på din lägenhet med snedtak. (Just det exemplet är faktiskt en sann historia. Jag sitter numera i min lägenhet med snedtak och skriver den här artikeln åt dig. Universum fungerar på ett magiskt sätt..)

Så skapar du din vision board:

  1. Börja med att ta fram en bit kartong, ett papper eller skapa en plats digitalt där du ska skapa din vision board. 

  2. Klipp ut bilder, citat, ord eller vad som helst som resonerar med dina drömmar från en tidning eller t ex bildsidor som Pinterest eller Unsplash. För att sätta igång kreativiteten kan det vara bra att tänka i kategorier som relation, hem, arbete, boende. personlig utveckling m.m. Det kan också vara fint att sätta en intention (en mening som ska genomsyra allt du manifesterar) för året högst upp i kollaget.

  3. Klistra fast dina bilder, rita med roliga färger, skriv tillhörande budskap eller använd stickers för att liva upp din vision board. Din vision board är din plats för att vara kreativ och du kan använda vad du vill för att skapa den. Här handlar det om att More is More! 

  4. När du känner dig nöjd med din vision board, ta en stund med att bara känna in energin som finns i den. Känn tacksamheten över att du har gett dig själv stunden att vara kreativ och drömma. Sätt upp din vision board på väggen, ställ den på ditt skrivbord på kontoret eller ha den som bakgrund på mobilen. Vad som helst funkar, så länge det resonerar med dig. 

  5. Sist men inte minst - dröm stort! Dina drömmar finns av en anledning och universum vill ge dig det du drömmer om. 

Lycka till! 💜 

Bild: https://carriebradshawlied.com/

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras